Administratieve dienstverlening

Elk bedrijf of onderneming heeft te maken met inkomende – en uitgaande facturen, nota’s, bonnen, declaraties, etc. Administratiekantoor Zoetermeer kan uw volledige boekhouding voeren of slechts periodiek controleren. Wij kunnen al uw fiscale aangiften verzorgen, tussentijdse rapportages in detail aanleveren en jaarrekeningen opstellen.

Financiële administratie

Een goede financiële administratie is essentieel voor elke onderneming. Administratiekantoor Zoetermeer kan zeer vakkundig en adequaat uw financiële boekhouding inrichten, verwerken, controleren en rapporteren. Met ervaring in uiteenlopende branches kan Administratiekantoor Zoetermeer dus de complete financiële administratie verzorgen.

Samen met u bepalen wij hoe de financiële administratie moet worden opgezet en hoe die moet worden verwerkt en beheerd. Op deze wijze kan Administratiekantoor Zoetermeer u uitstekend helpen bij het beheren, opstellen en interpreteren van uw administratie.

Controle werkzaamheden

Uiteraard kunt u ook zelf uw financiële administratie verzorgen, terwijl Administratiekantoor Zoetermeer ondersteuning geeft daar waar nodig. Als deskundige op administratief terrein, kunt u met al uw vraagstukken op administratief gebied bij Administratiekantoor Zoetermeer terecht. Niet alleen verzorgen wij de administratie, ook vullen wij alle belastingformulieren in en geven desgewenst advies.

Tussentijdse rapportage

Een volledig inzicht in kosten en opbrengsten is onontbeerlijk voor een onderneming. Administratiekantoor Zoetermeer kan u de benodigde periodieke overzichten verzorgen voor bijvoorbeeld het uitzetten van het managementbeleid. En niet geheel onbelangrijk. De tussentijdse rapportage is zeer belangrijk daar waar het gaat om de communicatie met derden zoals kredietverstrekkers, banken of de Belastingdienst.

Jaarrapportage

Elke onderneming moet jaarlijks de administratie opmaken voor de wettelijke fiscale jaaraangiften. De Belastingdienst legt u regels op hoe u de fiscale jaarrekening moet aanleveren, maar de belangen in uw onderneming kunnen anders zijn. Administratiekantoor Zoetermeer maakt voor u desgewenst een commerciële jaarrekening.
Als uw onderneming een besloten vennootschap is verzorgen wij de deponering van uw publicatiejaarrekening bij de Kamer van Koophandel.
Werkt uw onderneming in een groep of heeft u dochter- c.q. zusterondernemingen, dan stelt Administratiekantoor Zoetermeer een geconsolideerde jaarrekening samen.

Contact

Administratiekantoor Zoetermeer
Goudstraat 36
2718 RC Zoetermeer

T 088 – 225 26 27

Of neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier.

Neem contact op